Site Loader

Het is alweer een tijdje geleden dat we op deze site een berichtje geplaatst hebben. Ons voornemen is wel om via deze weg jullie mee te blijven nemen in alle voorbereidingen op onze uitzending naar Liberia. We hebben inmiddels 2 nieuwsbrieven verspreid, deze zijn terug te lezen op deze pagina. We nemen jullie mee in wat verschillende onderwerpen waar we ons de laatste tijd mee bezig hebben gehouden.

Huis

We hebben een grote knoop doorgehakt in de afgelopen periode. Met wat deskundigen om ons heen hebben we gewikt en gewogen. De conclusie is: ons huis gaan we verkopen. Eind augustus/begin september komt deze online. We hebben ervoor gekozen om het via een makelaar te doen, dus bij interesse in een mooi huis in het Betuwse Deil, hou funda.nl in de gaten t.z.t.!

Hier en daar het huis wat bijwerken voordat de fotograaf langskomt…

Vliegtochten

Dick heeft in de afgelopen periode een aantal mooie vluchten mogen doen. Naast een fantastische belevenis, geeft dit ook een goede ervaring in een stukje commercieel vliegen. Zo maakte hij een 2-daagse vlucht naar Belle-Île-en-Mer. Hieronder een paar foto’s:

Verder vloog hij vorige week naar Parijs, om daar als ‘privé-piloot/reisleider’ rond te toeren op een e-step door de Franse hoofdstad. Oranje Consultancy steunt ons al vanaf het eerste begin dat wij bezig zijn met MAF. Vorig jaar gingen Arjan en Hans, de twee compagnons van het bedrijf, met Dick mee op citytrip naar Wenen. Dit keer mochten twee andere werknemers mee. Bouke en Nick hadden het genoegen en het werd een dagje Parijs. Aan de gezichten te zien op onderstaande foto is duidelijk hoe de sfeer was. Bedankt mannen van Oranje! Op naar de volgende trip 😉

Verdere voorbereidingen

Twee weken geleden gingen we als gezin naar Velp. In het Rijnstate ziekenhuis hadden we bij Travel Clinic Oost de ’tropenkeuring’. De vraag die we al hoorden van mensen was: ‘maar hoe kunnen ze dan keuren of je geschikt ben voor de tropen?’ Haha, niet dus. Het is meer een gezondheidcheck, ziekten/medicijngebruik (voor ons gelukkig niet aanwezig voor zover we weten), onze bloeddruk werd gemeten, we moesten even op de weegschaal en de arts deed verder een klein onderzoekje. Verder hadden we een gesprek met een verpleegkundige die ons advies gaf over de nodige vaccinaties. We dachten dat het wel meeviel, maar we hebben een aardige cocktail te gaan. Het begin is er. Niet ons favoriet, maar toch zeker nodig in een tropisch land als Liberia.

We gaan op reis en nemen mee: een stapel paspoorten (check), een stapel gele boekjes (check)…

We hadden ook een mooie avond bij het Gemengd koor en het meisjeskoor uit Geldermalsen. We werden geïnterviewd en hebben daarnaast genoten van een muzikale avond!
Ook stond ik (Mardine) 25 juni op de vrouwendag van Elke dag nieuw met een verkooptafel, samen met tfc-lid Margreth. Een mooie, waardevolle dag mét een mooie verkoop en veel ontmoetingen. Daarnaast ontwikkelde er in onze hoofden hele mooie ideeën voor een avond die we willen organiseren. Eind januari 2023 hopen we deze te laten plaatsvinden, Deo Volente! Een avond met een mooi, interessant verhaal én muzikale invulling. Maar meer volgt later…

Verder hebben de kinderen morgen hun laatste dagje school en peuterspeelzaal en dan heerlijk 6 weken vakantie. 6 weken geen wekker, leuke dingen doen, gewoon lekker niks doen, op vakantie in eigen land (!), Ruth wacht nog op een oproep om buisjes te krijgen en haar keel- en neusamandelen eruit te laten halen. Verder tellen we af, want 16 september hopen we naar Engeland te gaan. Iets waar we erg naar uitzien!

Ruth en Samuël vinden het eeerg leuk om de kruisjes te zetten. Bijna vakantie, bijna hun cadeautje uitpakken wat ze van hun zakgeld mochten kopen, Ruth bijna 4 jaar, enz..

We wensen ieder die vakantie voor de boeg heeft een goede rustperiode toe! Bovenal ook een gezegende vakantie, met veel tijd voor bezinning en ont-moeting. Tot de volgende keer!

Mardine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *