Site Loader

Donderdag was het zover. Een bezoek met onze Thuisfront Commissie aan het kantoor van MAF NL. Veel besproken, ieder TFC-lid kreeg extra informatie en handvatten om in zijn/haar functie goed aan de slag te kunnen.

In de afsluiting keken we met elkaar een mooi filmpje waarin de meerwaarde van het werk van MAF weer eens duidelijk wordt. Het gaat over een inlandse stam in Papua die het Nieuwe Testament in hun taal ontvingen. Ontroerend én beschamend. Zijn wij zo dankbaar voor de Bijbel in onze eigen taal? En dan ook nog eens allerlei vertalingen, naslagwerken, enz.


Verder hebben we een eerste nieuwsbrief geschreven en verspreid (of is nog onderweg voor sommigen). We hebben ook een tabblad aangemaakt met ‘nieuwsbrief’ en zullen daar steeds ook de nieuwsbrief plaatsen.
Geen nieuwsbrief gekregen en in de toekomst op de hoogte willen blijven van onze missie? Klik hier om direct op de inschrijfpagina te komen. En wilt u/willen jullie ons financieel steunen? Klik dan hier.

Dank ook voor degene die zich aangemeld hebben om mee te helpen als we eens wat extra handen nodig hebben. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld post rondbrengen in de buurt, maar ook in de toekomstige acties zullen hier en daar een paar extra handen meer dan welkom zijn. Ook aanmelden? Klik dan hier en meld u aan.

Verder denken we over van alles en nog wat na. Onder andere wat we met ons huis gaan doen. Verkopen, verhuren, huizenruil met een kleiner huis en die verhuren… Allemaal opties, allemaal hebben ze voor- én nadelen. Maar voor de periode dat we in Engeland zitten staan we sowieso open voor verhuur. Ben of ken je iemand die van half september tot begin december een huis in de Betuwe zoekt? Neem gerust eens contact met ons op. Handigste is om dit via info@mafschenkeveld.nl te doen.

Ook de agenda op de website is weer aangepast. Neem gerust eens een kijkje.

Verder is onze kleine, grote Jafeth alweer 1 jaar geworden. Groot feest, vooral voor grote broer en zus 😉 Genieten we eeeerg van het prachtige weer én namen we Samuël en Ruth in de vakantie een dagje mee naar Texel, via de lucht. Genieten!! Wilt u/willen jullie ook eens meevliegen? Opstappen kan in Rotterdam, Teuge en Lelystad. In de agenda staan ook nog een aantal bestemmingen waar Dick graag eens heen zou willen.

Voor nu: Bedankt voor het meeleven en tot de volgende keer!

Mardine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *