Site Loader

We hebben nieuws! Goed nieuws! 🙂

In de laatste blog deelden we al dat we verschillende gesprekken hadden gehad met MAF International. Deze hebben tot een positief gevolg dat we aangenomen zijn en… we hopen, als God het geeft, naar Liberia te gaan!!! Dick hoopt daar de functie van Operations Manager te gaan vervullen. Dit houdt o.a. in dat hij mag zorgen (met anderen binnen het team) dat het goed loopt op de grond. Piloten weten wat ze te doen hebben, contacten met overheid en organisaties die gebruik maken van de vliegdiensten van MAF. Enz… Een spin in het web.

We zijn flink aan het inlezen en verdiepen in het land. Maar ook hebben we een stapel huiswerk gekregen waar we ons voorlopig niet mee hoeven te vervelen…

Al met al een hele wending in ons traject. 1 februari 2021 werden we geselecteerd als pilotenechtpaar. We hadden toen nooit kunnen bedenken hoe het in de maanden daarna zou gaan verlopen. Maar toch was het goed zoals het ging. Want we mogen weten dat we deze hele stap niet voor onszelf gemaakt hebben. We mogen dit doen met de belofte dat de Heere voor ons uit zal gaan én achter ons aan zal komen. Dan blijft ons gebed of Hij ons stap voor stap de weg wil wijzen. En als het voor ons als mensen soms een kronkelweg lijkt… ‘God is getrouw, Zijn plannen falen niet!’

We hopen jullie op deze blog verder mee te nemen in de vervolgstappen. Reis je mee?

En voor degene die ons al in het begin vroegen: we willen jullie steunen, kan dat? Ja, dat kan! Er was voor ons al een steunfonds geopend bij MAF, details hierover staan op de pagina ‘steun ons‘. Binnenkort hopen wij ook een eerste nieuwsbrief te schrijven en te verspreiden. Hierover binnenkort ook meer (hoe je hierop kan abonneren e.d.).

Voor nu even genoeg nieuws dachten we zo… Willen jullie ons (blijven) gedenken in jullie gebeden?

En alvast een kijkje nemen in het werk van MAF in Liberia? Kijk dan mee naar het onderstaande filmpje (bij 1:16 zie je de compound waar we zullen gaan wonen van bovenaf) :

Mardine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *