Site Loader

Het laatste stukje vliegopleiding is ten einde. Dat houdt in dat Dick geslaagd is voor zijn Instrument Rating (vliegen op instrumenten, door bijv. wolken). Eigenlijk stond het examen afgelopen maandag gepland, maar vliegen met storm Corrie was niet zo’n goed idee met zo’n klein toestel… Gisteren was het weer gelukkig goed en het examen verliep soepel. Soli Deo Gloria!

Ondertussen zijn allerlei processen aan de gang. In ons hoofd, in de agenda, enz. Zo hopen we volgende week de eerste officiële vergadering te hebben met het Thuisfront Commissie (TFC). Verder hopen we aanstaande september naar de Bijbelschool All Nations in Engeland te gaan voor 3 maanden. Daarbij komt natuurlijk ook van alles kijken. Zo heeft Brexit voor ons ook gevolgen. Voor de Brexit gingen schoolgaande kinderen naar een plaatselijke school. Maar nu is dat in ons geval niet meer mogelijk en is één van de opties dat je zelf een leerkracht meeneemt. Genoeg om uit te zoeken en te regelen dus…
Meer zien over All Nations? Zie onderstaand filmpje.

Een van de andere agendapunten is het verzamelen van zoveel mogelijk adressen van mensen die ons willen volgen en steunen. Daarom zijn we begonnen aan het verzamelen van adressen. Wilt u ook op de hoogte worden gehouden d.m.v. een nieuwsbrief? Klik dan op deze link en laat uw gegevens achter.

Een hartelijke groet uit Deil

Mardine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *