Site Loader

Op vrijdag 1 november stond onze eerste Interessedag gepland. Een dag vol met veel nieuwe indrukken. Maar ook met ontmoetingen van mensen die ook bij Next Destination waren.
Het morgenprogramma was veel informatie over het selectietraject. Welke stationnetjes passeer je dan, wat is daarvoor nodig, enz. enz.
De middag stond in teken van ervaringen horen en verhalen uitwisselen. Pieter van Dijk, een van de Bushpiloten, was de avond ervoor teruggekomen van een maand Papua, en vertelde in geur en kleur allerlei mooie, bijzondere, leerzame gebeurtenissen. Dan gaat het ook wel kriebelen om verder te gaan met dit alles. En dat is juist waarom de Interessedagen worden gehouden. Schrikt het je af? Wordt je er nog meer enthousiast/warm van? Die verhalen doen we wat met je.
Na het ervaringsverhaal gingen we uiteen in groepen. Zo zat Dick met een groepje mannen als mogelijk toekomstige bushpiloten met de directeur van MATC (makkelijk gezegd: de vliegschool van de MAF. Het zijn 2 verschillende organisaties, maar nauw met elkaar verbonden.) En Mardine ging met een groep vrouwen/moeders praten over alles wat we maar wilden weten over het reilen en zeilen van vrouwen/moeders/kinderen in ‘de bush’.

Mardine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *